Rigolo Balance

Onze snelle moderne wereld is vaak hard en gevoelloos en dreigt volledig uit balans te raken. Hoe kunnen we haar nog redden?
In deze magnifieke act wordt getoond dat het ook anders kan, met rust concentratie, focus en fantasie is het mogelijk om dromen te vangen.
Rigolo oprichter Maedir Eugster laat ons met zijn meesterschap zien hoe we die kostbare momenten van evenwicht en rust, waar we toch allemaal naar verlangen, kunnen grijpen.
Deze hedendaagse sjamaan begint de bouw van een gigantische mobiel van palmstengels, een dromenvanger, een zeer kwetsbaar object. De bouw is bijna magisch en in ademloze spanning kijkt het publiek hoe het kunstwerk tot stand komt.
En het lukt! Ultieme balans wordt bereikt - een moment van gelukzaligheid. Een zucht van verlichting gaat door het publiek.
Maar helaas! Dit geluk is vluchtig, als een fantasie. Zijn doel bereikt vernietigd de meester zijn bouwwerk als om ons te vertellen: Is het vinden en weer verliezen van evenwicht niet onze kans om steeds weer te mogen zoeken naar een nieuw begin?